Dakwerken Carlo Massa

Dakwerken

Wij verzorgen het totaalpakket voor hellende en platte daken, van isolatie tot koperwerk.

  Hellende daken

  Hellende daken
  Hellende daken zijn de meest voorkomende daken in België. Ze zijn vooral populair door de extra ruimte die ze creëren onder de kap en staan bekend als een prima warmtebuffer.

  Lees alles over Hellende daken

  Platte daken

  Platte daken
  Meer en meer gezinnen kiezen voor een plat dak als bekroning voor hun woning. Platte daken ogen niet alleen modern en aantrekkelijk, ze bieden ook een legio aan voordelen.

  Lees alles over Platte daken

  Zink- & koperwerken

  Dakwerken Carlo Massa neemt ook het plaatsen van dakgoten en ander zink- of koperwerk voor zijn rekening. Van hanggoten tot bakgoten en alle lood- en zinkafwerkingen. Ook voor het vervangen van uw dakgoten en afvoerbuizen kan u bij ons terecht.

  Dakramen

  Wij werken enkel met dakramen en toebehoren van het merk VELUX. Voor renovatie kan er gekozen worden voor een dakraam met of zonder binnen afkasting. Ook voor het plaatsen van toebehoren zoals rolluiken kunt u bij ons terecht.

  Gevel- & oversteekbekledingen

  Waarom Hout?

  Hout is een duurzaam materiaal dat u een ruime keuze in afwerking en vormgeving toelaat. Afhankelijk van de behandeling van het hout kan zo goed als elke stijl of uitstraling gecreëerd worden.

  Waarom PVC of Hardschuim?

  Deze materialen hebben een strakkere uitstraling en vereisen geen onderhoud. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en profielen.

  Waarom Volkern panelen?

  Deze panelen creëren een moderne en gladde uitstraling. Het vereist geen onderhoud en heeft een langere levensduur dan de bovengenoemde materialen. De panelen zijn verkrijgbaar in een ruim kleurenaanbod.

  Dak- & zoldervloerisolatie

  Sarkingdak: Bij dakrenovatie wordt deze techniek meer en meer toegepast als gevolg van de hogere energienormen. Bij deze techniek wordt de isolatie, die bestaat uit PUR-platen, op de bestaande dakkepers bevestigd. Hierop wordt dan een onderdak geplaatst, gevolgd door tengellatten en panlatten. Bijkomend voordeel is de extra bescherming van het dakhout dat onder de isolatielaag komt te liggen. Een vakkundige en luchtdichte plaatsing is bij deze methode vereist. Anders komen de voordelen van dit systeem niet tot hun recht.

  Een sarkingdak is vooral interessant wanneer men met een bestaande binnenafwerking zit. Deze moet niet worden weggenomen, omdat alle werken gebeuren van buitenaf. Er is ook geen plaatsverlies aan de binnenzijde.

  Ook de traditionele manieren van isoleren worden door ons toegepast. Zoals : Het aanbrengen van isolatie tussen de spanten of de kepers van het dak of op de zoldervloer. Hiervoor wordt minerale wol (Knauf, Isover,…) gebruikt.